Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

10 ani de activitate Solutionsurfers România

iunie 14, 2023 @ 7:00 pm 10:00 pm

Sărbătorim un deceniu de transformare cu Solutionsurfers România! 

Suntem încântați să anunțăm că Solutionsurfers România sărbătorește aniversarea a 10 ani de activitate! În ultimul deceniu, ne-am dedicat furnizării de servicii excepționale axate pe soluții, colaborând cu persoane și organizații pentru a crea transformări puternice.

Călătoria noastră: Împuternicirea vieților, construirea de parteneriate 
Acum 10 ani, Solutionsurfers România a pornit într-o călătorie remarcabilă, atingând viețile multor persoane și organizații. Am fost martori ai puterii incredibile a abordării axate pe soluții pentru a debloca potențialul, a cataliza schimbarea și a obține rezultate remarcabile.

Parteneriate valoroase: Abordarea noastră colaborativă 
Succesul nostru este ancorat în parteneriatele pe care le-am cultivat de-a lungul anilor. Am avut privilegiul de a lucra cu o gamă variată de clienți din diverse industrii, inclusiv din domeniul afacerilor, educației, sănătății și multe altele. Colaborând îndeaproape cu clienții noștri, am contribuit la găsirea de soluții sustenabile și personalizate pentru a răspunde provocărilor și obiectivelor lor unice.

Transformarea vieților: Efectuând un impact pozitiv
Impactul abordării Solution Focus a fost și este, uimitor. Am fost alături de oameni care au experimentat o creștere personală deosebită, progres și expansiune pe măsură ce navighează în călătoriile lor profesionale și personale. Fiecare poveste de succes de susține angajamentul de a face o diferență pozitivă în viețile celor pe care îi întâlnim.

Ce ne diferențiază: Metoda Solution Focus 
La Solutionsurfers România, credem în puterea de a ne concentra asupra soluțiilor, mai degrabă decât de a stărui asupra problemelor. Abordarea Solution Focus este bazată pe coaching-ul axat pe punctele forte, împuternicind oamenii și organizațiile să își valorifice resursele, abilitățile și experiențele existente pentru a crea schimbări semnificative și durabile.

Vino alături de noi pentru a sărbători cea de-a 10-a aniversare! 
Pentru a comemora această etapă semnificativă, vă invităm să vă alăturați nouă în celebrarea celei de-a 10-a aniversări! Împreună, haideți să onorăm transformările pe care le-am realizat și călătoriile inspirate pe care le-am întreprins.

*

Vă mulțumim pentru încrederea și sprijinul vostru.

Ne exprimăm recunoștința noastră sinceră față de clienții noștri, partenerii și întreaga comunitate Solutionsurfers România pentru încrederea, sprijinul și angajamentul din ultimul deceniu. Datorită vouă am reușit să creăm un impact de durată și să fim un catalizator al schimbării.

În cinstea următorului capitol al călătoriei noastre împreună! 

Vă așteptăm să ne fiți alături, în timp ce continuăm să transformăm vieți, să împuternicim oameni și organizații și să creăm o lume plină de posibilități infinite.