Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Free Info Webinar, Iunie 2023

iunie 27, 2023 @ 6:00 pm 7:00 pm

Metoda de coaching Solution Focus este renumită pentru rezultatele rapide, simplitate și eficiență. Prin întrebările focusate pe soluții și resurse, putem aduce un plus de încredere și motivație, care ne ajută să ne concentrăm mai bine pe identificarea micilor schimbări care pot fi făcute, pentru a merge în direcția dorită, devenind astfel conștienți de forțele care ne susțin. 

În cultura în care trăim, este ceva normal să te concentrezi pe probleme și cauzele lor, analizând și diagnosticând, cu scopul de a găsi soluții. Metoda de coaching Solution Focus te scutește de analiza problemei. În loc să se concentreze pe înțelegerea în detaliu a problemei, timpul acordat sesiunii de coaching este folosit pentru a construi pe ce funcționează deja.

Dacă vrei să afli mai multe despre coachingul de scurtă durată focalizat pe soluții, te așteptăm la webinarul online, să descoperi o abordare eficientă de coaching și să participi la o discuție orientată către soluții, care-ți va aduce multă energie și o perspectivă inedită.

Vei avea ocazia:
• să înveți despre puterea presupunerilor pozitive
• să asiști la o conversație de coaching de 20 de minute
• să afli detalii despre cum poți aplica coachingul focalizat pe soluții, pentru a-ți îmbunătăți viața.

Participarea la webinar este gratuită.

Gratuit

Solutionsurfers România

0040722503540

Vezi site-ul web Organizator

Online pe platforma Zoom