Încarc Evenimente

Școala de coaching: PURE Brief Coaching Training, Octombrie 2023 – Aprilie 2024, București

octombrie 18, 2023 @ 9:00 am aprilie 5, 2024 @ 5:00 pm

Școala de coaching Solutionsurfers vă propune programul PURE Brief Coaching Training care este unic în România și beneficiază de acreditare internațională, în acord cu noile cerințe ICF – Federația Internațională de Coaching pentru nivelurile 1, 2 si 3.

Școala de coaching Solutionsurfers vă propune programul PURE Brief Coaching Training care este unic în România și beneficiază de acreditare internațională, în acord cu noile cerințe ICFFederația Internațională de Coaching pentru nivelurile 1, 2 si 3.

Ofertă specială:

Catch the Wave! Înscrie-te până la 31 august 2023 și beneficiază de reducerea de 10%.

Când?

Cursul este structurat în 4 module, a câte 3 zile, care includ teorie și practică de coaching, discutate și puse în practică pe parcursul a 12 zile de curs în total, astfel:

  • Modulul 1: 18 – 20 Octombrie 2023
  • Modulul 2: 6 – 8 Decembrie 2023
  • Modulul 3: 14 – 16 Februarie 2024
  • Modulul 4: 3 – 5 Aprilie 2024

Program: 9:00 – 17:00
Cursul se desfășoară în limba engleză și limba română și este facilitat de Dr. Petra Müller-Demary  PCC Mentor Coach & fondator Solutionsurfers România și Daniela Pavlovici ACC Coach & Mindfulness Trainer.

Citește aici informații complete despre programul PURE Brief Coaching Training

Certificare ACC si Certificare PCC ICF International Coaching Federation Solutionsurfer

Transformă-ți viața cu Solution Focus Coaching!

Dacă îți dorești să susții oameni, echipe și organizații să creeze schimbări pozitive și să își atingă obiectivele, te invităm să te înscrii la programul de formare PURE Brief Coaching Training al Școlii de Coaching Solutionsurfers România și să devii coach certificat în metoda Solution Focus. Începem pe 18 octombrie 2023!

Solution Focus Coaching este o abordare dinamică și directă, care se concentrează pe punctele forte, pe posibilități și soluții, mai degrabă decât să se oprească asupra problemelor. Această metodă valorifică puterea psihologiei pozitive și a tehnicilor de comunicare eficientă, pentru a sprijini clienții în atingerea rezultatelor dorite, în cel mai scurt timp.

Puncte forte ale programului PURE Brief Coaching Training:

  • Curriculum Solution Focus Coaching: programul nostru de formare oferă un curriculum cuprinzător care acoperă principiile, tehnicile și instrumentele de bază ale Coaching-ului focalizat pe soluții. Vei învăța cum să faciliteziconversații semnificative, să pui întrebări puternice și să ghidezi clienții în accesarea soluțiilor potrivite.
  • Echipă de traineri experimentați: vei învăța de la coachi cu experiență îndelungată și variată, axați pe soluții, care au o bogată cunoaștere și expertiză practică. Vei avea parte de discuții captivante, exerciții interactive și studii de caz din viața reală pentru a putea aprofunda înțelegerea noțiunilor de bază și a-ți perfecționa abilitățile de coaching.
  • Aplicabilitate imediată și practică supervizată: programul este astfel structurat astfel încât să înveți rapid și ușor,prin sesiuni de practică și demonstrații de coaching, pentru ca tu să poți dobândi experiență practică, în cel mai scurt timp. Vei primi feedback și îndrumare valoroasă atât de la colegi, cât și de la trainerii cu experiență.
  • Creștere personală și profesională: formarea noastră merge dincolo de tehnicile de coaching. Punem accentul pe dezvoltarea personală, pe auto-reflecție și pe cultivarea unei mentalități de creștere, prin metoda Solution Focus. Vei explora propriile puncte forte, valori și convingeri, pentru a deveni un coach autentic și cu impact.
  • Comunitate de învățare și susținere: te vei conecta cu o comunitate de coachi profesioniști, cu care poți împărtăși diverse perspective, oameni pasionați de creștere și dezvoltare personală, care își doresc să facă o diferență prin Solution Focus Coaching.
  • Certificare și sprijin continuu: la finalizarea cu succes a programului, vei primi o certificare Solution Focus Coaching, cu care poți accesa acreditarea ICF. Această acreditare demonstrează expertiza ta și angajamentul față de practicile etice de coaching. În plus, veți obține acces la sprijin continuu, resurse și o rețea de absolvenți și profesioniști din rețeaua Solutionsurfers.

Te așteptăm cu drag alături de noi la Școala de Coaching Solutionsurfers România!

Fă primul pas spre o carieră de coaching, care transformă vieți și inspiră schimbări pozitive prin Solution Focus Coaching!

***

Pentru mai multe informații despre PURE Brief Coaching Training, accesează: https://ro.solutionsurfers.ro/pure-brief-coaching-training/

Pentru detalii despre traineri, accesează: https://ro.solutionsurfers.ro/despre-noi-solutionsurfers/

Pentru a discuta despre modalitățile de participare și de înscriere te rugăm să ne contactezi: info@solutionsurfers.ro sau la telefon: 0722503540

Preț:

3100€ + TVA 19%

Organizator:

Solutionsurfers România

0040722503540

Vezi site-ul web Organizator

Curs fizic

București, România + Hartă Google