Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Solution Café Coaching și Networking, Noiembrie 2023

noiembrie 2, 2023 @ 9:00 am 10:30 am

Vino alături de noi la o întâlnire plină de energie pozitivă, oameni interesanți și coaching cu focalizarea pe soluții!

Solution Café este o modalitate informală, dar structurată, de a purta conversații semnificative într-un cadru de tip café. Este o ocazie de a obține perspective utile asupra unui subiect sau a unei probleme de actualitate pentru tine și totodată, de a te îmbogăți cu noi idei despre cum facem conversațiile mai focalizate și mai constructive.

Participând la Solution Café înveți să dezvolți elementele cheie ale modului în care poți sprijini o altă persoană într-o „Discuție focalizată pe soluții” și le aplici la propriul subiect:

– adresarea de întrebări revelatoare
– concentrarea pe ceea ce funcționează deja
– descoperirea punctelor forte și a calităților personale.

Nu este nevoie de experiență anterioară cu această abordare. Vei primi din partea noastră câteva orientări simple care te vor ajuta să participi la conversațiile Solution Focus.

Coaching, Networking, Solution Focus coaching, Solution Cafe

Acesta este un eveniment dedicat comunității și prietenilor comunității Solutionsurfers. Pentru participare, te rugăm să ne anunți din timp, ca să facem rezervarea spațiului.

Gratuit

Dr. Petra Müller-Demary Executive Coach, Team Coach and Business Consultant și lucrează în proiecte din diverse țări ale lumii. Experiența ei îndelungată de business, îi oferă ocazia de a lucra cu succes ca și consultant independent. Este certificată ca și facilitator de Constelații Sistemice Focalizate pe Soluții și organizează de peste 15 ani workshopuri și sesiuni individuale de constelații. Mai multe detalii pe pagina Despre

Echipa Solutionsurfers Petra Muller-Demary