Coaching individual Solution Focus

Prin sesiunile individuale de coaching focalizat pe soluții, obții o mai mare claritate, eficiență, eficacitate și ușurință în acțiunile pe care dorești să le faci

Beneficiile pe care le aduce metoda SOLUTION FOCUS și abordarea Brief Coaching în sesiunile individuale, sunt vizibile rapid și te susțin să descoperi soluții și resurse valoroase pentru tine. Vei descoperi că ai o gamă mai largă de opțiuni, vei fi mai relaxat și mai încrezător că poți să faci, să fii și să creezi orice își dorești. Metoda Solution Focus este rezultatul unor studii și aplicații practice care se fac de peste 25 de ani. Ea oferă instrumentele necesare pentru ca schimbarea pe care dorești să o obții, să fie rapidă, concretă și sustenabilă.

Coaching individual de scurtă durată focalizat pe soluții pentru rezultate durabile, în cel mai scurt timp posibil

În sesiunile de coaching individual Solution Focus, descoperi că ești capabil să îți creezi și să-ți influențezi propriul viitor. Descoperi că ai opțiuni și îți poți accesa și pune în aplicare propriile idei. Devii conștient de opțiunile extinse pe care le ai, de competențele tale și resursele tale. Redescoperirea propriilor abilități îți întărește siguranța și convingerea că poți să reușești, iar asta îți permite să acționezi concret în direcția obiectivelor pe care dorești să le atingi.

Scoala de Coaching Solution Surfers PURE BRIEF Coaching Training

Abordarea Solution Focus în coachingul individual:

Abordarea Solution Focus implică o schimbare majoră de paradigmă. Este mai eficient să îți focalizezi atenția pe soluții și pe ceea ce funcționează deja, în loc să analizezi problemele și cauzele dificultăților cu care te confrunți.

Prin coachingul individual de scurtă durată focalizat pe soluții vei obține rezultate durabile, în cel mai scurt timp posibil. Procesul de coaching Solution Focus este personalizat și are în vedere nevoile și obiectivele tale. Poate fi o sesiune de coaching, o sesiune de urmărire a progresului sau putem planifica mai multe sesiuni, în funcție de necesitățile tale.

Într-o sesiune individuală de coaching ești acompaniat să descoperi calea de la aspirație, la acțiune concretă care duce la succes. Obții claritate, devenind conștient de alegerile pe care le faci și resursele pe care le ai deja și care te ajută să ajungi la rezultatele pozitive pe care vrei să le obții.

O echipă de experți este aici pentru tine, dacă ești hotărât să ai mai multă bucurie, ușurință și rezultate pozitive în viața ta!   

Testimoniale

Ce spun participanții

despre serviciile noastre de coaching individual:

Articole despre coachingul individual bazat pe soluții:

Introducere în coaching de scurtă durată focalizat pe soluții

Coaching – condensat la maxim. Scurt, simplu, de succes. Profesioniștii în coaching caută să ofere cele mai rapide rezultate. Totodată, abilitățile personale pe care clienții le pot dezvolta prin coaching, sunt cele mai căutate în lumea de afaceri contemporană..

Arta de a pune întrebări bune

Metoda de coaching Solution Focus dă la o parte detaliile problemei (cu excepția cazului în care clientul le aduce în discuție), preferând să adreseze întrebări care sprijină conștientizarea despre resursele disponibile și ce funcționează deja bine pentru client….