Servicii de coaching, training și consultanță ONLINE

Totul se schimbă cu o viteză uimitoare. Deschiderea, curajul și încrederea de a explora noi posibilități de colaborare și comunicare la distanță, în online, cresc șansele de adaptare și reușită, atât în viața personală, cât și în viața profesională.

În coachingul de scurtă durată focalizat pe soluții pornim de la premisa că tu ești expertul, te sprijinim să clădești pe competențele pe care le ai, să îți faci un plan de acțiune, bazat pe soluțiile și resursele pe care le ai deja. Descoperim împreună cum arată lumea dincolo de obstacole. Îți garantăm rezultate rapide, care pot fi menținute în timp și care te ajută să dezvolți o calitate a vieții extraordinară.

Imaginează-ți… Ce altceva devine atunci posibil?

Toate serviciile pe care le oferim sunt bazate pe metoda Solution Focus, care are în vedere găsirea soluțiilor și accesarea resurselor necesare pentru atingerea obiectivelor – individuale sau de echipă, pentru a acționa cu încredere, discernământ și putere în direcția potrivită.

Toate serviciile noastre de coaching, training și consultanță sunt disponibile și online și se adresează persoanelor care vor să se dezvolte personal, organizațiilor și companiilor care caută modalități noi de consolidare a echipelor, de ieșire din situații provocatoare sau de dezvoltare și creștere, într-un mod care să susțină atât organizația/compania cât și echipele.

Scoala de Coaching Solution Surfers PURE BRIEF Coaching Training

Sesiunile de coaching, training și consultanță online oferă o multitudine de avantaje, precum:

  • Mai ușor de programat și organizat
  • Flexibilitate crescută și libertate – ne întâlnim online oriunde te-ai afla, în țară sau în străinătate, din confortul casei tale sau din spațiul unde lucrezi
  • Salvezi timp prețios cu deplasarea sau organizarea
  • Îți poate aduce o mai mare motivare și asumare a procesului
  • Focalizare mai mare asupra aspectelor cu adevărat importante
  • Eficiență în gestionarea echipelor și o productivitate mai mare
  • Dezvoltarea unei stări de bine și nivel de stres mai redus.

Focalizarea pe soluții și resurse are beneficii extraordinare, atât la nivel individual, cât și pentru echipe din organizații și companii. Este un proces mai rapid decât altele și are în vedere eficiența și sustenabilitatea, adică te sprijină să ajungi mai repede, cu resursele pe care le ai deja, acolo unde vrei să ajungi.

Abordarea Solution Focus îți aduce garantat rezultatele pe care le urmărești și are un impact pozitiv rapid, cu mai mare ușurință și forță, urmărind ca prin ceea ce faci sau ai deja, să obții succesul pe care ți-l dorești – fie că este o viață personală mai armonioasă, o carieră nouă, consilidarea echipei pe care o conduci, învățarea de noi abilități de conducere, leadership mai eficient, transformarea unui proces sau a unei structuri de business, succesul unui proiect și multe altele.

Testimoniale

Ce spun participanții

despre serviciile noastre de coaching online:

„Participarea la trainingul de coaching pentru echipe a fost o experiență inspirațională, din mai multe perspective. Unelte foarte utile și ușor de folosit, multe conștientizări avute într-o atmosferă plină de siguranță, creată de doi traineri extraordinari, Petra și Ian. Mulțumesc!”
Ioana Nastase
Regional HR Business Partner,NEPI Rockcastle
”O excelentă combinație de instrumente, proces și conținut, care au generat o experiență de învățare foarte valoroasă. Le sunt foarte recunoscătoare Petrei și lui Ian pentru facilitarea acestui workshop.”
Oana Batusariu
eHead of Supply Chain, Orange Romania
 ”Două zile profunde, cu instrumente ușor de folosit și care pot schimba modul de gândire al echipelor, către focalizarea pe soluții. Oameni minunați. Facilitatori extraordinari.”
Andra Cruceanu
Happyology

Articole despre coachingul bazat pe soluții:

Introducere în coaching de scurtă durată focalizat pe soluții

Coaching – condensat la maxim. Scurt, simplu, de succes. Profesioniștii în coaching caută să ofere cele mai rapide rezultate. Totodată, abilitățile personale pe care clienții le pot dezvolta prin coaching, sunt cele mai căutate în lumea de afaceri contemporană..

Arta de a pune întrebări bune

Metoda de coaching Solution Focus dă la o parte detaliile problemei (cu excepția cazului în care clientul le aduce în discuție), preferând să adreseze întrebări care sprijină conștientizarea despre resursele disponibile și ce funcționează deja bine pentru client….