Despre Solutionsurfers® România

Profesioniști în coaching, training și consultanță de management

Peste 10 ani de succes

Solutionsurfers România a fost înființată în 2013 de către Dr. Petra Müller-Demary și face parte din rețeaua internațională de consultanți, coachi și traineri Solutionsurfers, dedicați obiectivului de a aduce abordarea Solution Focus în organizații, companii și către publicul larg.

Echipa din România este implicată în proiecte de coaching și training folosind metoda Solution Focus. Solutionsurfers România oferă o gamă largă de servicii, care include, pe lângă programul de training de coaching în metoda Solution Focus și programe de coaching și training de coaching pentru organizații și companii, precum și sesiuni individuale de coaching. Începând cu 2020, programele noastre de training de coaching sunt disponibile atât în sală, cât și online și sunt coordonate de:

Echipa Solutionsurfers Petra Demary si Daniela Pavlovici

Contribuim la creșterea performanței prin:

FORMARE ÎN COACHING – CERTIFICARE icf

Organizăm prin Școala de Coaching cursuri intensive de formare în coaching. Programul PURE Brief Coaching Training este unic în România și beneficiază de acreditare internațională, în acord cu noile cerințe ICF (Federația Internațională de Coaching), pentru nivelurile 1, 2 si 3. Structurat în 4 module, cu o durată totală de 12 zile, cursul nostru de coaching oferă intruirea completă pentru formarea în coaching, dezvoltarea competențelor profesionale de coaching și lansarea în cariera de coach profesionist.

TRAINING ȘI CONSULTANȚĂ

O altă parte importantă a activității noastre este dedicată programelor de training de coaching pentru manageri și lideri de echipe, precum și serviciilor de consultanță de coaching folosind metoda Solution Focus, pentru organizații, companii și în sesiuni individuale de coaching. 

coaching individual și pentru echipe

Oferim sesiuni individuale de coaching și coaching pentru echipe folosind abordarea Solution Focus și instrumentele Brief Coaching care sunt rezultatul a peste 25 de ani de cercetare practică în domeniu cu privire la cel mai bun mod de a sprijini schimbarea rapidă și de durată prin concentrarea pe soluții și pe ceea ce funcționează ca modalitate mult mai rapidă și mai eficientă de a avansa și de a realiza progrese, cu rezultate mai durabile în comparație cu alte metode.

O echipă cu experiență internațională

Echipa Solutionsurfers Petra Demary

Originară din Germania, Dr. Petra Müller-Demary locuiește în România din 1995. Are peste 20 de ani de experiență în consultanță de management și resurse umane, training și coaching. În 2013 a fondat compania Solutiosurfers România, în cadrul căreia oferă împreună cu colegii ei, consiliere bazată pe metoda Pure Brief Solution Focus – coaching de scurtă durată focalizat pe soluții, și programe de dezvoltare prin mai multe platforme, precum: Școala de Coaching cu Certificare ICF Nivel 1 și 2, Coaching Individual, Coaching, Consultanță și Training pentru Echipe, Programe de Coaching și Proiecte de Dezvoltare pentru Comunitatea Solutionsurfers.

Și-a început călătoria în coaching în 2003, iar după mai multe participări la cursuri și programe de coaching în Germania și Elveția, a devenit Master Coach, Trainer și Supervizor în Solution Focus Coaching – coaching focalizat pe soluții. De asemenea, este certificată ca și facilitator de Constelații Sistemice Focalizate pe Soluții și organizează de peste 15 ani workshopuri și sesiuni individuale de constelații.

Expertă în coaching și dezvoltare organizațională, Petra este invitată, atât în țară, cât și în străinătate, pentru conferințe și discuții pe diverse tematici. De asemenea, este leader trainer pentru Solutionsurfers International pentru cursurile de coaching organizate la nivel european. În 2019 i s-a acordat trofeul de bronz din partea Learning Network, pentru rezultate deosebite în coaching conform L&D Industry Survey.  

În prezent, lucrează ca și Executive Coach, Team Coach and Business Consultant în proiecte din diverse țări ale lumii. Experiența ei îndelungată de business, îi oferă ocazia de a lucra cu succes ca și consultant independent. Este recunoscută pentru calitatea prezenței, abordarea inedită și creativitatea cu care își sprijină clienții în dezvoltarea individuală sau de echipă, să găsească cele mai bune soluții și resurse, în cel mai scurt timp posibil. Are reputația de a fi unul dintre cei mai buni coachi și consultanți în dezvoltare sistemică de afaceri din România.  

În timpul liber, îi place să călătorească și să se bucură de varietatea culturală europeană, alături de cei dragi. Iubește drumețiile pe munte în Carpați, să înnoate în râul Rhein din Basel, să meargă cu bicicleta pe drumurile de țară din Belgia sau să stea la o cafenea în umbra domului din Köln.

Crede cu tărie că schimbarea poate fi făcută fără efort. Secretul stă în a recunoaște care este schimbarea potrivită și a o amplifica. Ea aduce în toate întâlnirile ei această abordare, că totul în viață poate fi realizat cu mai multă ușurință și cu o mai mare bucurie.

Echipa Solutionsurfers  Daniela Pavlovici

Este coach, facilitator, trainer și consultant. S-a format în PURE BRIEF Solution Focus coaching cu Solutionsurfers în 2015. Din 2017 s-a alăturat echipei din România și a fost implicată atât în programul de formare, cât și în proiecte de training și coaching în companii.

Crede cu tărie în importanța libertății și a valorificării tuturor oportunităților pe care ni le oferă viața. Aceste convingeri o ghidează în a găzdui spații pentru clienți pentru a se concentra pe ceea ce vor cu adevărat să creeze în viețile lor, pentru a trăi plenar, cu prezență și compasiune față de sine și ceilalți.

Daniela este și trainer de Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT), în urma unei formării la Oxford Mindfulness Foundation, University of Oxford. Ca facilitator, lucrează cu o varietate de metode interactive care îmbină elemente de coaching, mindfulness și reconectare cu corpul (de ex. instrumente din u.lab).

Înainte de a-și fonda propria companie în 2017, a lucrat peste 18 ani în comunicare, marketing, consultanță în companii multinaționale, organizații internaționale și non-guvernamentale din România și din străinătate, printre care PwC (unde a lucrat peste 8 ani iar în ultimii 3 dintre aceștia a condus echipa de Marketing, Comunicare și Business Development pentru România și Europa de Sud-Est), Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare și Crucea Roșie. În aceste contexte a livrat training în domeniul dezvoltării de abilități manageriale și marketing de servicii profesionale.

Ian Peatey Solutionsurfers Trainer Scoala de coaching

Născut în Anglia, Ian locuiește în România din 2009. A lucrat peste 30 de ani în domeniul finanțelor, apoi a devenit trainer, facilitator și coach. A fost patru ani director de învățare și dezvoltare la PriceWaterHouseCoopers Polonia, zece ani partener la Telos Partners și este fondator partener și consultant expert la Solutionsurfers România. A lucrat trei ani ca și coach pentru echipe la Entrepreneurship Academy, este co-fondator al PowerUp Teams și membru al Asociației de Comunicare Nonviolentă.

A lucrat cu leaderi și echipe de conducere din mai multe țări din Europa, pe o varietate de proiecte de scurta și lungă durată, de la implementarea strategiilor, la consolidarea echipelor. Ian este certificat ca și trainer în comunicare nonviolentă (NVC) din 2008, este mediator, precum și coach acreditat Solution Focus. Împreună cu soția lui, a fondat Parents to Lovers, pentru a susține părinții care vor să aibă o relație de cuplu împlinită.

Lucrează cu persoane, cupluri, echipe și organizații din diverse medii culturale, cu focus pe construirea relațiilor prin comunicare interpersonală de calitate. Este cunoscut pentru calmul și abordarea sa plină de înțelegere, precum și pentru felul său natural de ascultare atentă și profundă.  Împreună cu Dr. Petra Müller-Demary oferă programe de Solution Focus coaching, traininguri și consultanță de afaceri pentru o varietate de proiecte.  

Lasă-ne mesajul tău și revenim cu drag!

Dacă îți dorești mai multe informații despre serviciile, programele sau evenimentele noastre, te rugăm să completezi formularul de contact, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp. Te așteptăm cu drag, să experimentezi metoda unică Solution Focus și/sau să te alături comunității noastre!

Ținem legătura:
info@solutionsurfers.ro
+40 740 244 873

Solutionsurfers® International

Solutionsurfers are sediul principal în Elveția și este una dintre cele mai cunoscute organizații de coaching din lume. Organizează de peste 26 de ani cursuri și training-uri de coaching, toate cu certificarea Federației Internaționale de Coaching ICF (International Coaching Federation).

Experiența diversă și îndelungată a facilitatorilor care oferă cursuri și training-uri de coaching sub egida Solutionsurfers, precum și recunoașterea internațională a programelor oferite în 12 țari din lume, sunt cartea de vizită a organizației.

Înființată in 1997, Solutionsurfers oferă programe de coaching în metoda Solution Focus, bazată pe terapia scurtă concentrată pe soluții (SFBT), creată de psihoterapeuții Steve de Shazer și Insoo Kim Bergs.

Solutionsurfers® – o metaforă inspirată

Numele Solutionsurfers este format dintr-un joc de cuvinte: solution = soluție, surfers = surfiști, și este o metaforă pentru arta de a naviga cu măiestrie prin provocările vieții și a-ți atinge scopurile cu usurință. Precum surfiștii pe valuri, și noi putem să mergem înainte, în direcția aleasă. Folosindu-ne de forțele dinamice ale vieții, suntem eficienți în acțiune și ne atingem cu eleganță obiectivele.

Comunitatea Solutionsurfers România

Solutionsurfers este o comunitate internațională de coachi, traineri și consultanți, pasionați de metoda revoluționară Solution Focus.

Comunitatea din România este una dinamică și susținătoare. Avem întalniri lunare de practică de coaching online și față în față, lucrăm în colaborări pe proiecte de coaching, training și consultanță de management și o data pe an, ne întâlnim la un retreat de o săptămână, în care punem metoda Solution Focus în practică, prin workshopuri, ateliere, sesiuni de grup și individuale. Vezi calendarul de evenimente dedicat comunității Solutionsurfers.

Te așteptăm cu drag, să te alături comunității noastre!

Comunitatea Solution Surfers Romania

Înscriere Newsletter

Dacă îți dorești să te ținem la curent cu informații despre serviciile, programele sau evenimentele noastre, te invităm să te înscrii la Newsletter.

Testimoniale

Ce spun cei cu care am lucrat