Coaching pentru Leadership:

Programe de dezvoltare

Bazat pe metodologia Solution Focus, oferim programe de dezvoltare special concepute pentru lideri, directori și coachi

Cei care conduc afaceri de succes, recunosc nevoia de a investi constant; nu doar în tehnologie sau în lucruri concrete, ci mai ales în oamenii care sunt direct răspunzători de succesul afacerii. Investirea în dezvoltarea personală a oamenilor, este cheia către dezvoltarea liderilor viitorului și către învățarea continuă focalizată pe reușită. Cu atâtea abordări, modele și stiluri diferite disponibile în prezent pe piață, poate fi o mare provocare să găsești cele mai eficiente modalități de a susține dezvoltarea oamenilor cu care lucrezi.

De ce Solutionsurfers?

Credem că dezvoltarea durabilă poate fi realizată prin echiparea oamenilor cu un mod diferit de gândire și cu instrumente simple, care-i ajută scoată ce-i mai bun din fiecare situație. Desigur, asta nu se întâmplă într-un singur workshop. Este o investiție de timp, care necesită întâlniri de urmărire și de evaluare a progresului. Noi considerăm că întâlnirile de succes, mișcă lucrurile înainte eficient, sustenabil și cu mai mare bucurie. Oamenii care participă la întâlnirile facilitate de noi, sunt la final mai pozitivi, mai motivați și mai deschiși la colaborare.

Suntem experți în crearea unei structuri eficiente și a unui spațiu pozitiv, în care dezvoltarea are loc natural. Avem experiență îndelungată de business, astfel:

  • Experiența noastră de management de linie, ne oferă posibilitatea de a înțelege realitățile și dinamicile complexe din cadrul organizațiilor de dimensiuni mici, medii și mari;
  • Expertiza noastră extinsă și portofoliul variat de facilitare, training și consultanță, ne oferă posibilitatea de a lucra cu succes pentru diverse tipuri de afaceri și proiecte din culturi diferite.
Scoala de Coaching Solution Surfers PURE BRIEF Coaching Training

Programe de dezvoltare special concepute pentru lideri, directori și coachi:

Programul nostru ți se potrivește, dacă ai ca scop unul sau mai multe dintre următoarele obiective de leadership și conducere strategică:

  • Să schimbi perspectiva de la rezolvarea problemelor, la accesarea soluțiilor;
  • Să împuternicești și să motivezi pe toate palierele afacerii;
  • Să găsești modalități de a responsabilizare și asumare;
  • Să dezvolți relații de lucru puternice, bazate pe încredere și apreciere;
  • Să construiești o cultură organizațională în care oamenii să se bucure când vin la birou și dau tot ce-i mai bun.

Metoda Solution Focus pentru programe de dezvoltare

Suntem experți în abordarea focalizată pe soluții Solution Focus, o metoda simplă, eficientă, și rapidă, care stă la baza tuturor programelor pe care le oferim. Oamenii care participă la întâlnirile facilitate de noi, sunt la final mai pozitivi, mai motivați și mai deschiși la colaborare. Cei mai mulți spun la final: ”Acesta a fost cel mai bun mod în care mi-am putut imagina că aș putea să îmi petrec timpul!”.

Adaptăm programele astfel încât să se potrivească cu contextul tău organizațional specific și avem grijă ca participanții să primească ceea ce au nevoie și învață cum să transmită ceea ce au primit și celor cu care lucrează, indiferent de nivelul la care se află.

De obicei, un program durează între 3 și 12 luni și include o mare varietate de activități de dezvoltare, precum: workshopuri, sesiuni de urmărire a progresului, coaching individual și de echipă, sesiuni de învățare activă.

Pentru o eficiență cât mai mare, avem în vedere să lucrăm în grupuri restrânse, programele noastre fiind potrivite pentru grupuri de 12 – 24 oameni.

PROIECTE

Te invităm să citești despre proiectele de succes în care ne-am implicat. Și, dacă vei alege să lucrezi cu noi, te asigurăm că vei descoperi cât de uimitoare este metoda Solution Focus și abordarea unică pe care noi o avem!

Am conceput și facilitat un program de 6 luni, pentru membrii echipei unei banci internaționale, cu scopul de a-i ajuta să-și dezvolte abilitățile de coaching și consultanță.

Articole despre coachingul pentru echipe:

Un proiect de coaching inedit, cu succes răsunător

Am fost aleși să oferim acest workshop de coaching, datorită experienței noastre îndelungate, expertizei extraordinare pe care o avem în consultanță de management, training și coaching individual și de echipe, precum și abordării noastre practice de lucru, concentrată pe soluții…

Coaching de echipă: nu, mulțumesc!

Atunci când vrem să îmbunătățim o situație, putem să discutăm despre problemă (despre ce nu se dorește) sau putem să discutăm despre cum vrem să arate lucrurile în viitor (despre ce se dorește). Putem rezolva problema mult mai rapid, atunci când întâi vedem și apreciem ce funcționează deja bine…