Încarc Evenimente

PURE Alumni Practică de Coaching Online, Noiembrie 2024

noiembrie 4 @ 6:00 pm 7:30 pm

În calitate de absolvenți ai Școlii de Coaching Solutionsurfers, v-ați angajat într-o călătorie transformatoare, dobândind abilități și perspective valoroase care vă permit să facilitați schimbări pozitive. Cu toate acestea, călătoria nu se încheie la absolvire. Domeniul coachingului, în special coachingul centrat pe soluții, este dinamic și în continuă evoluție, ceea ce face ca învățarea și practica continuă să fie esențiale pentru menținerea și creșterea eficienței voastre ca și coachi.

De ce sunt importante învățarea continuă și practica:
✅ Lumea coaching-ului este în continuă evoluție. Prin deschiderea către învățarea continuă, vă asigurați că rămâneți la curent cu cele mai recente evoluții în coaching-ul axat pe soluții. Acest lucru vă ajută și vă oferă inspirație să oferiți cel mai eficient și relevant sprijin clienților voștri. 

✅ Nevoile clienților și contextele societale sunt în continuă schimbare. Învățarea continuă vă echipează cu adaptabilitatea necesară pentru a răspunde acestor cerințe în continuă evoluție, asigurându-vă că practica dvs. de coaching rămâne relevantă și cu impact.

✅ Practica de coaching și învățarea continuă vă permit să aprofundați principiile și tehnicile centrate pe soluții. Pe măsură ce vă confruntați cu diverse scenarii de coaching, educația continuă vă ajută să vă rafinați abilitățile, făcându-vă mai pricepuți în abordarea problemelor complexe și în ghidarea clienților către obiectivele lor.

✅ Angajamentul față de dezvoltarea profesională continuă arată dedicarea voastră față de excelența în coaching. Acest lucru vă sporește credibilitatea și reputația ca și coach, în fața potențialilor clienți și angajatori care apreciază creșterea profesională.

✅ Învățarea continuă nu se referă doar la dezvoltarea profesională; ea favorizează și creșterea personală. Angajarea în idei, perspective și provocări noi vă îmbogățește propria experiență de viață, făcându-vă mai empatici, mai rezilienți și mai eficienți în practica de coaching.

Ca absolvenți, participarea la evenimentele Școlii de Coaching Solutionsurfers vă aduce mai aproape de o comunitate de susținere, în continuă creștere. Împărtășirea experiențelor, perspectivelor și provocărilor cu colegii absolvenți aduce un sentiment de apartenență și oferă oportunități valoroase de networking.

Vă încurajăm să continuați să vă dezvoltați ca și coachi, nu numai pentru a vă îmbunătăți capacitățile profesionale, ci și pentru a vă îmbogăți viața personală. Profitați de resursele și oportunitățile pe care le aveți la dispoziție în calitate de absolvenți ai Școlii de Coaching Solutionsurfers. 

Suntem bucuroși să vă sprijinim dezvoltarea continuă și să contribuim la succesul vostru ca și coachi!

Gratuit