Încarc Evenimente

Workshop de Constelații Sistemice, Noiembrie 2024

noiembrie 23 @ 9:30 am 6:00 pm

Te invităm la workshop-ul de constelații sistemice, unde vei putea să explorezi dinamicile profunde existente în toate sistemele și care ne influențează la nivel de suflet, afectând felul în care ne simțim, ne comportăm și luăm decizii.

Constelațiile Sistemice te pot ajuta să te uiți la situație în care ești direct implicat, dintr-o poziție extinsă. Le poți privi ca pe o intervenție diferită, pentru cazurile în care te simți blocat și ai vrea să vezi mai în detaliu ce se întâmplă de fapt. Procesul aduce la suprafață perspective și idei surprinzătoare.

O constelație este un mod inedit de reprezentare a tiparelor relaționale din cadrul sistemelor. Aceste relații pot fi între membrii familiei, cu colegii de muncă, cu prietenii sau chiar cu elemente abstracte din lumea noastră interioară, cum ar fi obiective și obstacolele care mă împiedică să le ating.

Constelațiile sistemice sunt o modalitate puternică de vindecare și te pot ajuta să explorezi și să rezolvi problemele din viața ta, cum ar fi: relațiile, cariera, sănătatea și multe altele. Prin această abordare, poți dobândi o perspectivă nouă asupra dinamicii care stă la baza problemelor tale și accesezi un spațiu în care vindecarea poate avea loc.

Constelațiile sistemice sunt un mijloc pentru tine:

  • să aduci mai multă bucurie și energie în viața ta
  • să rezolvi conflicte din viața personală și profesională
  • să iei decizii mai bune
  • să dezvolți și să implementezi o viziune mai largă și să-ți atingi obiectivele personale
  • să te conectezi mai profund cu resursele și abilitățile tale interioare
  • să ai o mai mare claritate, focus și echilibru în viața ta

Constelațiile sistemice sunt pentru toată lumea, nu este necesară o cunoaștere sau o experiență anume ca să participi la workshop. Poți participa ca și observator, caz în care poți să fii ales ca reprezentant în constelația unei persoane sau poți fi participant, caz în care îți vei lucra tema ta, ca și client. Fiecare rol este o extraordinară oportunitate de învățare și dezvoltare personală.

Te invităm să vii cu deschidere mentală, curiozitate să descoperi ceva nou și dorința de a fi alături de ceilalți în dezvoltarea lor personală.

100€

Dr. Petra Müller-Demary Executive Coach, Team Coach and Business Consultant și lucrează în proiecte din diverse țări ale lumii. Experiența ei îndelungată de business, îi oferă ocazia de a lucra cu succes ca și consultant independent. Este certificată ca și facilitator de Constelații Sistemice Focalizate pe Soluții și organizează de peste 15 ani workshopuri și sesiuni individuale de constelații. Mai multe detalii pe pagina Despre

Echipa Solutionsurfers Petra Muller-Demary

Locație Constelații Sistemice

Str. Marcel Andreescu, Nr. 49-51, Etaj 1, Interfon 2
București, București 011648 România
+ Hartă Google